Mammasflicka

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Marie Louise Hessling - 9 augusti 2010 23:37

Nu var de fruktansvärt längesen jag skrev här! Men har lixom inte haft någon tid över till de! Menmen man tar de när man har tid och tex som nu! :D Jag har haft en underbar sommar med alla mina underbara vänner...än är inte sommaren slut men de börjar gå mot sitt slut! Alla flyttar och börjar på nya skolor,nya städer och nya utmaningar! Spännade! Jag förblir hemma i sundsvall ett tag tills jag har kommit på vad jag ska hitta på med mitt liv! Just nu trivs jag förj*vla bra med mitt liv och körkortet är nära nu! Jag har jobbat en hel del i sommar och håller nu på med min sista vecka på AkzoNobel! Jag jobbar med världens underbaraste tjer där och nyss tke jag vi började på Akzo och nu är vi inne på sista veckan! Helt sjukt vad tiden går fort!


Men sen har vi ju fått våra homies på Akzo oxå ;) Ja ni som har följt oss på FB vet ju vad jag pratar om ;) heheh

Lite tråkigt att sluta på jobbet nu, visst de är fett jobbigt att kliva upp på morgorna o så men annars är dagarna fett roliga och dagarna är inte sig lik nån dag ;)


Nä nu bli de till att sova så man kommer upp i morgonbitti...och ha en ännu en underbar dag med tjerna och grabbarna grus and the boss ;) huhuh

I morn åker jag till pappsen och på fredag åker jag förmodligen till Marie igen i t-hammar ;D


Om du undrar mår jag bättre
jag blivit van jag klarar mig
men jag har tänkt så många nätter
om hur det går för dig
hur det går för dig
du har förlorat mer än jag
jag har alla minnen kvar du är med mig varje dag
du ska jag tro på allt jag hör
ser att det du som är förstörd
du har förlorat mer än jag


 



Ovido - Quiz & Flashcards