Mammasflicka

Alla inlägg under oktober 2009

Av Marie Louise Hessling - 18 oktober 2009 21:26

Vad vill DU se mer i min blogg?

tänkte att ni läsare kunde få komma med lite förslag av vad ni mer vill att jag ska visa/skriva om i min blogg. Bara roligt om ni kommer med förslag.

Kommentera och lämna förslag :)

 

XoXo

Av Marie Louise Hessling - 18 oktober 2009 20:40

Kom hem förut idag vid halv 6 tiden från älskling....gör lika ont i hjärtat varje gång jag åker i från honom :( Var helt jävla slut i kroppen när jag kom hem, gjorde mat och sedan satte jag mig vid datorn. Helt seriöst min kropp börjar verkligen säga ifrån nu, är trött i kroppen hela tiden, ont i huvet 24/7 typ och nu har man börjat blivit sjuk oxå, ont i halsen och hel täppt i näsan. Snyggt om man skulle bli sjuk tills jag och jansson ska till barcelona. Åh less jag blir, jag orkar inte bli sjuk och jag har verkligen inte tid med det heller. Jag har verkligen inget immunförsvar överhuvetaget! Jag blir så otroligt lätt sjuk men jag har verkligen inte tid med att bli sjuk nu....ååååh! Har andra körlektionen på tisdag oxå och sen körlektion tor och fredag. Till helgen åker jag till pappa om de inte är så att jag har blivit sämre men de hoppas vi inte på. La mig i badet förut efter jag ätit och det var otroligt skönt. Jag badar minst 3 gånger i veckan, bara för att känna att kroppen slappnar av och man får tillbaka värmen i kroppen igen.

När jag satt och kollade på tv för en stund sen så kände jag bara hur mycket jag vill ha coca cola, är så otroligt skönt att dricka de om man har ont i halsen, iaf jag. Och nu när mamma & björn kom hem från Ulla & Eric så hade dom köpt coca cola, åh happy jag blev, de där räddade min kväll totalt och skönt för halsen var det oxå.


Sen som vanligt är ju våra lärare/skola så duktig på att lägga ut uppgifter och vara i tid med att få ut saker på froner. Vi skulle ha skrivit en samhällsuppgift tills idag, tror ni den låg ute på fronter eller? Nej! Åh less man blir!


Nu orkar jag inte skriva mer och ska lägga mig och se på film och hoppas på att jag mår bättre i morgon, mamma vill att jag ska vara hemma från skolan i morgon men vi får se hur det blir med det!

Vill ha min älskling här nuuuuu :(


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 18 oktober 2009 14:38

Förlåt för dålig uppdaterig, har ju inte skrivit sen i fredags nu tror ja de var. Men iaf har haft det fullt upp hela helgen. I fredags gick jag i skolan till halv 1 och sen åkte jag hem, packade, duschade och åkte till min älskade pojkvän :) Vi var barnvakt till Lo ett tag och sen åkte vi till tove & fredrik för björn skulle lämna en lampa som han hade lånat av tove som dom hade på sin fest, men som han glömde hemma...hahah ja inte lätt när man lämnar huvet hemma ibland ;) Han fick även sin present och de var en ölhatt som han blev något nöjd över, norberg följde även med till tove en sväng men åkte sedan hem när vi skulle in till stan och hämtade Alex som precis hade slutat jobbat och sen begav vi oss till Alex ett tag och sen ville han dra på fest så vi skjussade han dit, men han var där i 5 min så vi skjussade hem han igen och sen for vi hem och sov.


Lördag: Hade bestämt med en propp så hon kom sedan till mig och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi gjorde oss ordning och for till coffe & vimar (Coffes lägenhet) där vi satt och spelade GTA och drack lite innan vi gick ner på krogen/stan för att träffa lite folk. Träffade min man och C.o på stan, gick sedan vidare för att vänta på att propps syrra skulle komma ner till stan så hon fick lämna sin väska och när vi väl har stått där och väntat typ 1 timme då när vi träffar henne har hon tappat bort sin väska XD hahha och så kom hon med 3 killar, soffe frågar vad de är för killar kristin hade med sig och hon ba: ja hittade dom Xd hahhah de var en från tyskland,holland och italien XD hahah men hel skön var dom iaf. Men de var fortfarande bäst när kristin skulle berätta att här i sverige så har vi en film som heter arn XD huhuh

Sedan gick jag till Irish för att träffa upp min man och C.o och coffe & vimar hängde oxå med. Sedan gick vi på bk...träffade en massa folk m.m 

Vid 2 tiden åkte vi äntligen hem och dom var ju naturligtvis hungrig så vi for till donken och köpte mat där innan tove skjussade hem oss. 

tove och fredrik åkte hem vid halv 4 då fredrik äntligen hade kommit in i bilen XD haha de tog ett jävla tag men han kom in dit...hhah ja och bil resan hem var ju en aning udda med och fredrik satt och frågade om björn älskade mig eller honom mer hahah och han tyckte att han skulle sova hos björn och jag hos tove:P hahah ja han är ju som han är men så jävla rolig :D


Söndag: Vi vaknade vid 1 tiden, gick ner och åt frukost och nu sitter jag här och skriver blogg och sitter vid msn medans älskling ligger i sängen och pluggar ;) Ja ska oxå plugga men det blir när jag kommer hem de, då blir de till att skriva min egna berättelse som vi ska göra och skapa vårat drömsamhälle!!!!!


Kommer mer uppdatering ikv när jag kommer hem :)


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 16 oktober 2009 18:06

Kom hem idag runt halv 2, gick raka vägen till sängen och satte mig och såg på tv, men efter så där 5 min så känner jag hur jävla trött och slut jag var i kroppen så när jag lägger mig ner så tog de väll ca 2 sek så sov ja. Trodde inte att jag skulle somna men de gjorde ja och fan va skönt de var, sov riktigt djupt med. Vaknade vid 4 tiden då mamma kommit hem, men var då lika trött. Ställde mig då i duschen för att se om jag vaknade till men njaa blev inte så mycket bättre. Sen när jag kommer ut ur duschen så känner jag en sån fruktansvärd stank så jag vet inte vart jag ska ta vägen...jo då har dom börjat med de där jävla älgköttet! Åh hatar när dom tar hem de där, de ser så vidrigt ut och luktar fan ännu värre! Tur jag inte ska vara hemma idag så jag slipper den där lukten, var nästan så det vände sig i magen när jag gick ner till köket. Säger bara en sak USCHAAAA!

Ska snart åka i väg till min man och sova där i natt, vi ska vara barnvakt åt Lo så söt unge :) hehe

Men nu ska jag fortsätta packa väskan och sen ska jag gå till bussen :)


Kanske att jag uppdaterar mer ikv om jag orkar...Men annars så hörs vi i morgon!


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 16 oktober 2009 10:43

Idag är jag på halv konstigt humör...vet inte riktigt hur jag ska förklara de men jag känner mig bara på konstigt humör. Jag är på sånt humör att jag satt och funderade på att INTE skriva blogg idag....men kände att det kanske var lika bra att få skriva av sig lite granna innan vi slutar. Men vet ändå inte riktigt vad jag ska skriva, de är ganska tomt i mitt huvud idag, vet inte om de är för att jag är trött eller om det är något annat...


Åkte iaf till björn igår och skulle sova där tills idag, hahah sen på kvällen när ha ville att jag skulle hjälpa honom med att ta bort barnstolen (Lo´s) från fyrhjulingen...hahahh det var kul XD

Sofie säger: Är väll inge bråttom med att ta bort den där?

Björn: Hahah jooo, därför går jag ut och fixar det nu ist för i morgonbitti.

Sofie : Ja menta inte bort väskan bara!

Björn: Nej då!

Hahah ja vad tror ni han gjorde då, jo han tog bort allting, hahah det var så kul när han stog och kämpade på med de dära och de enda han bad mig att göra var att lysa med ficklampan som han inte verkade tycka att jag lyckades speciellt bra med (a) huhu ;) Men vadå nu tkr ja inte han ska gnälla så mkt om de ;D Han fick sätta tillbaka väskan där sen vilket han oxå lyckades med. Men jag stod mest och skrattade åt honom ;)<3

Och tänka sig, han puttade INTE ur mig ur sängen in natt ( helt otroligt) men de kan vara för att jag sov på längst in, hade en smärtfri natt ;) huhu

Ville bara ligga kvar och sova i morse när klockan ringde, snoozade den 3 gånger och sen skulle björn försöka få i mig frukost men jag åt iaf en macka (a) Yääy! Har alltid varit dålig på att äta frukost! Sen  var de ju sååååå fint väder när jag vaknade till morse så när jag gick till bussen (vilket inte är liiiiilllla biten) så när jag kom fram så var jag blöt som en jävla katt :(

Ge mig körkort nu tack!


Nä nu ska jag inte skriva mer, för då kommer ni väll inte orka läsa det ;)

Vi hörs sen för mer uppdatering under dagen/källen


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 15 oktober 2009 10:02

Vaknade i morse av att mamma ringde och väckte mig, ist för att hon går upp och väcker mig så står hon nere i köket och ringer till min mobil så jag ska vakna..hahah men var hyffsat trött ändå när jag vaknade. Men hade bett mamma att väcka mig kvart i 7 så jag kunde ligga och dra mig till 7 så jag skulle slippa stressa, men haha blev jag förvånad eller när jag behövde stressa ändå, inge mkt men iaf. Så jag klev upp vid halv 8 typ. Men faktiskt idag så kändes de som att det kommer bli en kanon bra dag, och ja de har inte jag känt på hur länge som hellst men iaf skönt att få känna det någon gång. Men de kan vara för att jag ska till min man ikv så jag har någonting att längta efter såklart ;) Och hinner jag så ska jag köra med björn med, och det kommer nog gå lika bra som det gjorde igår.


Just nu håller vi på med att lösa en uppgift att vi hamnat på en öde ö och jävlar i min låda vad krångligt det är, inte den lättaste uppgiften direkt. Men de ska vi nog kunna lösa!


Men nu ska vi redovisa våran idé...hörs senare på dagen för mer uppdatering!


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 15 oktober 2009 00:21

 

 

  

Sofie Törnberg <3 Marie Louise Hessling

 

Jag försökte hitta en dikt som beskrev dig bäst men hittade ingen.
Det finns inte ord för hur mycket du betyder för mig.
Du är overderlig för mig och kommer alltid betyda extra mycket för mig.
Du har alltid varit den person som lyft upp mig när jag mått som värst.
Och fått mig att inse att i morgon blir det en bättre dag, du har alltid sagt att följa mitt hjära vad det än har varit.
Du har alltid stöttat mig i vad jag än har tagit för beslut.
Vi har alltid galet roligt.
Du har alltid funnits där för mig dag som natt och jag lika för dig och kommer alltid finnas för dig.
Du och jag är starkast tillsammans.
Dina kramar har alltid fått mig lugn och jag har alltid kunnat känt att när du kramar om mig och säger att det ska bli bra så vet jag att det kommer direkt från hjärtat.
Vi behöver inte vara med varandra eller ringa/sms varje dag för att bevisa hur stark våran vänskap är. För jag vet att du alltid finns där om jag behöver dig.
Jag skulle kunna sitta och skriva ner hur mycket som hellst men då skulle jag bli klar i morgon någon gång.
Du är helt enkelt unik och har ett hjärta av guld. Sånna som du växer inte på träd och du är den bästa jag har Sofie Törnberg :)

Jag älskar dig enormt <3
 


När du inte längre orkar mer orkar jag för två. När du behöver mig finns jag där vid din sida. Vad som än händer så klarar vi det tillsammans <3

Av Marie Louise Hessling - 14 oktober 2009 23:01

Som jag skrev i mitt förra inlägg i morse så har inte min dag varit speciellt bra förutom den lilla stunden på slutet när jag och jansson inte kunde sluta skratta åt småsaker så tårarna bara rann på mig...hahah så den lilla stunden där och ja vi var faktiskt på historia lektionen men de var ju slutet av den så kan inte direkt säga att de var därför jag skrattade. Min his-lärare visade vad jag skulle göra och när han säger så här: Ja du kan ju läsa och kolla vad du tycker är extra intressant eller vad du kommer bli intresserad av att skriva om så kan du ju säga till sen. HAHAHAHA jag = intresserad av historian.....hmm....NOOOOOT! HAHA de var nästan kul när han sa så där! Jajaja nog gnällt om historian, ni som läser min blogg borde veta vid de här laget vad jag tycker om det ämnet!


När jag kom hem la jag mig och vila en liten stund och sen för att invänta björn att han kommit hem med mamma så vi kunde åka och övningsköra, var lite orolig först att det inte skulle gå nå bra och jag skulle fö motorstopp m.m men ABSOLUT inte, det gick as bra och jag fick inte motorstopp än enda gång + att jag fick öva på att starta i backen och det gick kanon det med och hur bra är inte de då ;) Kändes som jag inte hade gjort annat än kört bil ;) Åh längtan nu efter körkortet är olidlig, men snart så, tiden bara rinner förbi och snart sitter jag där och ska göra min uppkörning ;)


När jag kom hem åt vi och sen la jag mig i badet och jävlar i min låda vad skönt det var, bara koppla av och njuta en liten stund. Men det varade inte länge, förut kunde jag ligga i badet i minst 1 timme men nu ligger jag i badet högst 20 min...åh jag känner verkligen att stressen tar kol på mig snart...just nu längtar jag extra mycket tills jag och jansson åker till barcelona och slappnar av och tar våran lilla semester fast vi kommer hålla på med skolarbete så kommer vi fortfarande njuta av att vara där 1 vecka :)


Sen ikväll har jag bara suttit och kollat på tv och pratat med älskling, saknar han en massa men åker till honom i morgon och sen skola på fredag och sen till honom igen och sova där tills på lörda och då ska jag vara med min propp :) Vi får se vad som hittas på men med oss så vet man aldrig, förmodligen något GALET ;) Men vi kan lika gärna gå ut och röja och ha de awsome samtidigt som vi bara kan ligga hemma i soffan och dega och se på en massa film. Men de löser sig :)


Nä nu ska jag se på Sex and the city filmen- ååh älskar den filmen. Ska smsa älsk och kolla om han fortfarande är vaken oxå ;D vet inte hur många gånger jag har sätt den filmen men den är lika bra VARJE gång, kan den fan utantill nu ;)

En dikt Carrie läser för big. Tycker den är så himla fin :)


 

My thoughts go out to you, my immortal beloved

I can live only wholly with you or not at all

Be calm my life, my all. Only by calm consideration of

Our existence can we achieve our purpose to live together.

Oh continue to love me, never misjudge the most faithful

heart of your beloved.

 

Ever thine

Ever mine

Ever ours

 

Ludwig van beethoven


XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards