Mammasflicka

Alla inlägg under oktober 2009

Av Marie Louise Hessling - 14 oktober 2009 09:30

Nu när man vaknar varje morgon så får man världens jävla ångest över att man ska behöva gå till skolan, att behöva hålla på med saker man hatar allra mest och verkligen avskyr allt. Jag har aldrig känt så här ang skolan som jag känner nu, jag vet inte om det är för att det är sista året och man är less på att förhuvetaget gå i skolan eller om jag bara är allmänt less på allt! Ska gå till min historialärare sen och prata med honom ang historian...asså om inte jag får ta bort den där kursen så kommer jag dö långsamt varje minut vi har historia!

Den här veckan har varit åt helvete, de har bara varit en massa jävla tjaffs, och jobbigt i skolan m.m så jag har inte haft en bra vecka och tror knappast att att morgon dagen och fredag kommer bli nå mycket bättre...

Sen tyckte anna(lärare) att jag skulle flytta om mina körlektioner för jag skulle missa idrotten...så jag gick till körskolan och kollade om jag kunde ändra men då skulle jag få mina andra körlektion den 9 nov...asså what knappast att jag skulle ändra mina körlektioner då, då får jag frånvaro från skolan då. Men jag ska ha mitt jävla körkort nu när jag har bokat in prov och körning så då kmr jag knappast ändra det!

åååååhhhhhh!!!!!!!!


Var inte mycket positivitet idag!


XOXO

Av Marie Louise Hessling - 13 oktober 2009 22:01

Vaknade i morse med världens jävla mensvärk så jag stannade hemma :/ Så de var bara att stoppa i sig ibumetin och gå och lägga sig igen. Somnade om efter ett tag och vaknade av vid halv 1 då jag fick sms av proppen min. Hehe men försökta somna om igen men kunde inte så jag gick upp åt lunch och la mig och såg på film. Dagen gick och jag låg och vilade, sedan plingade de på dörren och inte bara 1 gång så jag tänker vad fan äre för idioter som står och plingar på dörren 1000 gånger ? Och då strax efter ringer jansson och ja ba: äre du som ringer på ? Och hon ba: hahah ja kom och öppna och där står jansson och en björkan och plingar på för att hälsa på lilla mig ;) huhu sen så tog vi en liten åktur med björkans pärla ;)

Sen på kvällen satte jag mig ett tag och började plugga med historien tills jag och björn satt och smsa och jag lyckades övertala han att komma hit så jag fick pussa på han lite granna ;) Så han kom hit efter ett litet tag, vi åkte en sväng och var även till johanna och hämtade min tröja. Sen åkte vi hem och plugga ett tag, eller ja han pluggade mest, och jag höll på med fucking illustrator som jag hatar och den där jävla klippdockan...sen på slutet satt vi och kollade på bilar;) innan min bejbi åkte hem :/ Åh saknar han redan och han åkte typ för 10 min sen och nu får jag vänta tills på torsdag innan vi träffas igen...de är låååångt dit :/

Och just nu sitter jag och kollar på hells kitchen och håller på att somna, blir till att sova snart :)


Vi hörs i morgon såklart!

  

XOXO


Av Marie Louise Hessling - 13 oktober 2009 00:32

Oj oj oj detta är det 3 inlägget idag :O Hehe det var oväntat att jag skulle bli så här pepp på att börja blogga igen. Men ja älskar iaf den här bloggen och är sjukt nöjd över designen på min blogg med. Ikväll var det meningen att jag skulle plugga historia...eller ja jag gjorde ju de ett tag men läste mer i dom där fucking böckerna än jag fick ner på de där jävla worddocumentet. Men i morgon blir det till att prata med zebring ang historian och mig. Jag hoppas min plåga försvinner i morgon, men är det min vanliga tur så är jag fast med den skiten och måste göra det ändå.

Har ingen motivation längre till nånting, vart har den tagit vägen? Någon som kan ge den tillbaka till mig kanske? Vore ju hyffsat snällt. Om historian kunde försvinna så vore de en jätte tyngd från mina axlar som skulle försvinna och jag skulle bli sneppet lyckligare...får se om zebring lyckas med det i morgon. I morgon har vi även innebandy med andreas och robin från älvan, de är deras tur att hålla i en lektion. Hoppas det blir roligt bara.

Denna vecka är det fullbokat känns det som.

  

Måndag: Hade PA-möte med Anna + redovisning av våra filmer vi gjort och lagt ut på youtube.

Plugga...ja det gick ju sådär. Kollade på bilar på blocket oxå ;)

Tisdag: Gå i skolan, sen hem och plugga och FÖRHOPPNINGSVIS inte historia!

Onsdag:Övningsköra en jävla massa! blir väll plugg där med.

Torsdag: Övningsköra? Vara med älskling, äntligen <3

Fredag:Barnvakt åt Lo med älsk kanske?

Lördag: Vara med min propp? <3

Söndag: Vet ej!


Nu ska jag ta och packa väskan för i morgon, prata en sväng med Amanda och sen bädda ner mig och hoppas jag kommer i säng före 1 i natt. Åh ta mig här i från. Kan nån snäll själ komma och göra mina skolarbeten resten av året nu? Vore ju kanon....men nej det kommer ALDRIG inträffa!


Saknar dig älssssk :/<3


   

XOXO

Av Marie Louise Hessling - 12 oktober 2009 17:17

Ja nu är man hemkommen efter en helvetes lååååång dag i skolan. Varit så fruktansvärt less idag på allt och alla. Jag kan inte direkt styra mitt humör heller och ja den där biten har jag ärvt av min mamma ( tkr lite synd om björn när både jag och mamma får lite pms på allt som rör sig) Har inte haft nå nerver alls idag, dom har verkligen varit lååååååångt utanför min kropp. Hatar den här veckan i månaden, jag är less på allt som rör sig runt om kring mig just nu och nej ni behöver inte ta åt er! Jag är bara i den månaden nu eller jag har de så varje gång de är DEN veckan ( ja tjejerna vet vad jag pratar om)

Idag/nu vill jag bara ha min älskade pojkvän här och mysa med honom , och inte behöva stressa mig igenom skolan men finns inga andra möjligheter än att bara plugga....plugga och plugga. Ska bli skönt när jag och jansson åker till barcelona och slappnar av 1 vecka och bara myser :) 

Får inte träffa han förns på torsdag heller....så det blir till att plugga så mycket som möjligt i veckan innan vi träffas. Och hade han varit här ja då hade ju inte mycket blivit gjort ;)


Just ja glömde att skriva att jag var en sväng på stan med min propp ett tag innan jag skulle till mammas jobb och åka hem med mamma och björn. Var otorligt skönt att träffa soffe idag, hon fick min älskade ipod oxå som hon köpte av mig idag :) Vi började prata om att hon fått ett nytt bankomatkort (VISA-kort) som jag har även försökt få i över 1 månad och jag fick inte de. Så soffe sa: Ja kirra biffen ja ML ;) Hehe och vi trampade in där på banken och sa hur det låg till att jag ville ha ett visa kort för att jag oxå skulle till barcelona nu i nov. Så efter lite tjat och gnat så säger han : Ja bara för att du ska utomlands så ska jag beställa ett sånt till dig!

Så jag blev lite lyckligare när jag nu kmr få mitt efterlängtade VISA kort ;)

Dessutom smider jag och propp otroliga planer ;) Nu blev ni nyfikna va ? Som propp idag sa : När de är du och jag ML så är det fan aldrig lungt, blir alltid galet roligt då ;) Och det är ju sant för vi är ju som vi är oxå ;) Och BÄST så klart :D


Nä nu ska jag sätta mig och plugga på den där satans historian!!!!


XOXO

Av Marie Louise Hessling - 12 oktober 2009 11:04

Ja i natt sov jag inte alls många timmar, vet inte varför men kunde bara inte sova...hatar när det blir så och jag känner hur jävla trött min kropp är men kan ändå inte sova. Jag somnade kanske vid 4 i morse och klev upp vid 7. Kände att jag inte var speciellt trött då förns jag klev på bussen och slappnade av. Idag är en sån dag som man bara vill stanna hemma, krypa ner under täcket och titta fram nästa dag. Idag är det just en sån dag.

Och just idag HATAR jag att vara tjej....jag har sån mensvärk att jag inte vet fan vart jag ska ta vägen....åååh vad jag älskar att vara tjej!-NOT! Vill bara gå hem och lägga mig, men just nu ser det inte ut som man kommer kunna gå hem 1 min tidigare än halv 4. Så äckligt less på skolan nu och jaaaa jag vill ha körkort nuuuu!!!!


Vi har nu haft genomgång/föreläsning med zebring- skåningen och ja att sitta och lyssna på en skåning som babblar på om en massa ord som är som hyroglyfer för en så blir det bara drygt efter ett tag och det känns som man sitter på dagis och lyssnar på småbarn, man hör att dom pratar men har ingen jävla aning vad dom egentligen säger!


Nu ska jag ta och skriva om ideologi.....de ordet säger mig INGENTING!


XOXO

Av Marie Louise Hessling - 12 oktober 2009 00:01

 

 

Tiden bara går fortare och fortare. Idag har vi varit

tillsammans i 2 månader, vi har haft både det upp & ner

under de 2 månaderna vi har varit tillsammans.

och kanske har det varit lite för ner men jag vet att kmr bli bättre.

Det känner jag redan nu.

Och precis som det står i texten så känner jag att vi

kommer varandra närmare och närmare för varje dag som

kommer och jag älskar dig mer för varje dag som går

  Jag hoppas du vet hur mycket

jag älskar dig Björn Moberg <3

 

We've been together for a while now
We're growing stronger everyday now
It feels so good and there's no doubt
I will stay with you as each morning brings sunrise
And the flowers bloom in springtime
On my love you can rely
And I'll stay with you

 
Oh I'll stay with you through the ups and the downs
Oh I'll stay with you when no one else is around
And when the dark clouds arrive
I will stay by your side
I know we'll be alright
I will stay with you

 

120809 -Jag älskar dig mer & mer för varje dag<3

Av Marie Louise Hessling - 11 oktober 2009 23:19

Nu har jag skaffat blogg igen, men trivdes inte riktigt bra med den bloggen jag hade förut. Det som man vill få utav en blogg är väll att man vill kunna skriva av sig när man som hellst känner för det och kunna göra den personlig precis som man kan göra på bloggplatsen. Jag har haft blogg.se ( tog bort av en annledning)men dessutom att det var alltid sånt jävla krångel med blogg.se så då skaffade jag mig bloppproffs- den senaste som jag inte trivdes med.

Men nu hoppas jag att jag kommer trivas med denna blogg och ska försöka skriva varje dag. Får se hur långt jag kmr med det.

Blev väldigt nöjd med designen på bloggen nu ;)

Men nu ska jag ta och göra mig klar, slå på en film och sen sova. Uppdatering kommer i morgon.

 

XOXO

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards