Mammasflicka

Alla inlägg under november 2009

Av Marie Louise Hessling - 24 november 2009 23:25

Äntligen blir det än liten uppdatering här, lika bra att göra de när jag ändå är på G framför datorn :) Suttit med samhällstjoffset hela kvällen och nu är jag äntligen klar, lite smågrejer som ska läggas till men de gör jag i morgonbitti innan jag lämnar in den. Blev faktiskt stolt över den, skrev om Carolina Gynning, älskar kvinnan så jävla skön hela hon ;) Man blir så glad över att höra henne prata och skratta :) heheh

Dagen har varit hyffsat bra, idrotten gick mindre bra, vi hade fotboll, men vafan man kan ju inte ligga på topp varje gång ;) Efter de åkte jag hem och la mig i sängen och skulle se på tv när de kändes som någon slog mig i huvet och helvete vad trött jag blev :O Så jag sov en liten stund innan jag började plugga.

Träffade även björn och fick igen mina efterlängtade roooosa sockar ;) åh vad jag har saknat dom <3

Sen resten av veckan blir det till att plugga på allt som jag är halvklar med så slipper jag de :D poäng till hessla ;) Men mellan pluggningen satt jag även och kollade på tatueringar, och vet exakt vad jag ska ha min andra nu, åååh jag vill tattuera mig nuuu ;) Kanske ska önska sig de i julklapp? Kommit på lite julkklappar som jag vill ha nu, kanon de! Men nu ska jag ta och lägga mig och sova, är otroligt trött, men de är jag hela tiden nu förtiden men fan inte konstigt, och vet ni då jag funderar starkt över att ta svininfluensansprutan i morgon, men får se. Men de är nog lika bra att ta den så man slipper höra alla andras jävla tjat om den förbannade sprutan!


Men de uppdaterar jag mer om i morgon iaf jag tar den eller inte;) Vi hörs i morgon för mer uppdatering!


I still miss you everyday baby

It´s us against the world, you and me against them all....or it used to be...

<3

 

XoXo

Av Marie Louise Hessling - 24 november 2009 15:03

Tänkte skriva ett inlägg nu, men måste börja plugga. Uppdaterar senare ikv om jag kommer i håg de :)


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 23 november 2009 16:16

Nu var de ett tag sen jag skrev.  Men har varken haft tid eller ork till att skriva. Men ska ta och skriva en liten truddilutt nu.

Igår kom vi hem från en helt sjukt underbar helg i sthlm hos kusinerna med hela släkten och firade janne som fyllt 50 år. Det var otroligt kul att ha alla där samtidigt och vi åt en massa god mat, massa godis och hade allmänt mysigt :)

Vid 2 tiden åkte vi tillbaka till hothellet och på söndagen så bowlade vi och jag ledde hela vägen tills på slutet då min morbror gick om mig med 1 sketet poäng!!! Men det gick kanon bra för mig att bowla, kanske borde börja igen med de?

Efter bowlandet begav vi oss hem till sundsvall igen, jag och robin delade på körningen så han körde från gävle till hudiksvall och jag från hudiksvall och hem och det var då helt jävla svart ute och jag såg typ ingenting!!!! Bra de där, eller inte. Måste kolla om jag kan ha mina glasögon när jag kör, annars så blire tungt, asså jag ser ju men inte speciellt bra, så de var lite läskigt att köra hem igår.

Vi var hemma vid 7 tiden, något trött och mör i kroppen man var då. Somnade ändå vid halv 1 tiden fast jag var så trött när jag kom hem.


Alltså vafan nu har jag försökt skriva samma sak 4587857 gånger men vet inte hur jag ska formulera det så det jag ville komma fram till är att det kändes bra att få prata med dig igår. Och jag vet inte varför eller jag har inga svar, jag tror jag fortfarande söker svar på nått sätt men vet inte riktigt vad de är jag söker förutom att jag vet bara att jag älskar dig fortfarande.....


Nu ska jag börja plugga, blir plugga arslet av sig idag så slipper jag de under veckan :D Och sen tänkte jag lägga mig i badet, åh de är så skönt och förresten jag vill ha massvis med godis och massa sötsaker:O Asså vafan idag när jag och björkan var på hemköp så ville jag bara ha en massa godis! hahah 

Ska försöka hinna med och fixa naglarna med, tror jag ska gå och träna på torsdag med men inte säker än, får se vad jag hinner med.


Den här veckan!


Måndag: Plugga + fixa naglarna :)

Tisdag: Plugga

Onsdag: Plugga om det behövs + betala räkningar och gå en sväng på stan!

Torsdag: Träna kanske?

Fredag: Vet ej än :D


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 22 november 2009 19:46

I don't wanna feel
The way that I do
I just wanna be
Right here with you
I don't wanna see
See us apart
I just wanna say it straight from my heart
I miss you

What would it take for you to see
To make you understand that I'll
Always believe
You and I, can make it through
And I still know I can't get over you

Av Marie Louise Hessling - 19 november 2009 20:46

Åkte till pappa i onsdags efter skolan:) Anita & Leif kom på besök, och de blev pizza till middag. Asså fatta va gott de var, vet inte när jag åt det sist! Men gott var det! Blev lite pluggande efter maten och sen en massa filmtittande med lillebror :)  

Förövrigt mår jag ganska bra...tror jag. Det går bra när jag är i skolan och när jag gör saker så jag får tänka på annat..men de är jobbigt när jag blir själv för då kommer alla dom där tankarna som jag inte vill ha, men finns ju inte så mycket att göra åt saken heller. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, i morn blir de praktik och sen hem till mamma igen. På lördag morgon åker vi till sthlm ;) Skönt de ska bli att komma bort....igen :D

Men kommer kanske uppdatera från sthlm om de är så att robin tar med sig datorn och får till det trådlösa internet.

Kommer inte på nått att skriva....


Ska se på film nu och fika.


Saknar dig varje sek som går...det går inte en dag utan att jag önskar att allt var som förut igen.. </3


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 17 november 2009 23:17

Hej!

Dagen började med att jag tog lite sovmorgon och sov fram till halv 10 och sen så beslutade jag mig för att åka in till 11 ist eftersom jag inte hade nån lektion och jag skulle bara springa runt och leta efter svanlös och ja jag försöker fortfaranden få tag på honom men han är ju ALDRIG där!!!! Sen skulle vi ha idrott halv 1, blev inge för johanna i älvan var sjuk så hon flyttade fram de så de blev inge idrott heller...var bara till att traska hem igen då. Wow var i skolan typ 2 timmar idag.

Mår iaf mycket bättre och de går bättre och bättre för varje dag :) De gör fortfarande ont fast jag kanske inte visar de så gråter jag på insidan bara tanken av dig och att de inte är du & jag längre...men de kommer bli bättre, måste bara intala mig själv de så småningom.


Suttit med fucking illustrator nu i 7,5 jävla timme och har de gått bra eller....öööh nej inte direkt. Ska vara klart i morgon och ja du de ser inte ljust ut....

Måste få sova nu annars kommer jag somna på datorn.


Vi hörs i morn!

XoXo

Av Marie Louise Hessling - 17 november 2009 18:54

Du fanns alltid för mig

Ja det var du & jag

Men nu finns du inte längre kvar

Ingenting känns längre bra....

</3

Av Marie Louise Hessling - 17 november 2009 00:11

En lycklig saga som plötsligt försvinner

Tar sitt farväl, tårar som rinner

Många skrattar,hjärtan gråter

Han gick och kommer aldrig åter...

Ovido - Quiz & Flashcards