Mammasflicka

Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Marie Louise Hessling - 7 januari 2010 23:07



      Vi började prata om boken ett öga rött och då såg vårt samtal ut så här XD 

Jag har faktiskt läst böcker.....på högstadiet jansson ;) 

Av Marie Louise Hessling - 7 januari 2010 20:21

Kom hem från stan för cirka 2 timme sen typ. Var på skolan till halv 3 innan jag och björkan & Jansson sprang i väg en sväng på stan. Fy fan va de är kallt ute!!!

Ush, nu vill jag inte ha mer snö och kallt! Nu vill jag ha sommar & Sol ;D Hur härligt vore inte de nu, och bara sitta och glassa i solen och känna den otroliga värmen ;) Björkan hittade iaf väldigt mkt, inte vanligt de men ibland händer de ;)

Efter lite shoppande bestämde jag och björkis att de var längesen vi var ute och åt tsm så vi gick på Dragon House och åt buffe ;) åååh gud vad gott de var men dock inte sushin, den höll på att komma upp igen! Fyfan va äcklig den var!!!

Efter en timmes ätande och en massa prat så begav vi oss hem :) Trodde jag skulle frysa ihjäl när jag var på väg hem.

Satte mig vi datorn när jag kom hem, kollade mejlen, bloggen och slog på ett avsnitt med OC , snart klar med första säsongen ;) Men just nu sitter jag och kollar på Victoria's Secret Fashion Show 2009, missade de i onsdags eller om de kanske var onsdagen före de...hmm ja men ser iaf på de nu och gud så vackra dom är :') Vill beställa underkläder där i från men är inte de billigaste men vore kul om man kunde kosta på sig de nångång :)


Älskat :')<3


  

Robert Buckley ;)

Så J*vla snyyyyyygggg ;D

Eller vad säger ni ?


XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards