Mammasflicka

Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Marie Louise Hessling - 18 januari 2010 12:21

Vaknade i morse av att jag flög upp ur sängen när mamma ropade på mig att jag skulle vakna! Satt uppe & pluggade till 2 i natt och sen tog de typ 100 år innan jag verkligen kunde somna. Hörde till och med när Björn gick till jobbet i morse, vilket var runt 4 tiden tror ja?! Jaja men somnade iaf till slut, var sjukt trött när jag vakna och hade lite måndagsångest! haha

Men släpade mig i väg till skolan då vi skulle ha redovisning på religonen...HAHA aa men de gick ju så där ASbra! noooot! Fyfan, vi började lite bra och sen gick de bara utför, hahah vi blandade allt och de fanns ingen röd tråd nånstans i de vi berättade. Förutom de som var bra att vi hade bra flashfilm och affish + mitt radioklipp ( HAHA PINSAMT) hahah de vare ;D

Men sen så blev vi äntligen klar och vilken ångest vi hade när vi var klar, vi ville bara göra om de, menmen så kan de gå.

Vi hoppas på ett bra betyg på de andra iaf!

Blir hem och sova lite sen innan man fortsätter med det evigt pluggandet! Så jävla trött så jag skulle kunna stå och sova (Y) Brare!


Förövrigt har jag världens bästa kompis i hela jävla världen!

Hon är som ingen annan, hon är såklart BÄST!

Finns alltid där, förstår mig fast jag inte behöver säga så mkt för att hon ska förstår hur jag mår. Tänker som mig, vi tycker typ samma sak om allt och de finns ingen annan som hon :) Jag skulle inte klara mig utan henne, hon är min Soulmate for life!

De är du & jag mot hela världen :)

   

Jag älskar dig Sofie Törnberg <3

Ovido - Quiz & Flashcards