Mammasflicka

Alla inlägg under januari 2010

Av Marie Louise Hessling - 25 januari 2010 21:36

Vilken jävla dag alltså.....säger inge mer! Vilken jävla dag!

Efter skolan så åkte jag till Anneli för att fixa håret, var där i 3 timmar. Blev inte riktigt de resultatet jag ville ha men ser hyffsat ok ut nu. Men ska lägga i mer blondfärg om några veckor, kan ju inte direkt göre de nu, är risk att håret går av då :/


Här är lite för och efter bilder


      

         





Men nu ska jag städa upp i mitt rum och sen se på Tv!

Vi hörs i morgon!


XoXo Fröken blondie Hessling

Av Marie Louise Hessling - 25 januari 2010 08:43

Ställde klockan vid kvart i 7 i morse..men råkade somna om och vakna vid halv 8. Men behövde inte stressa så mkt ändå. Mamma är ledig idag så de var därför jag försov mig ;) Men hon är min väckarklocka! Mycket enklare när hon också ska upp för då slipper jag oroa mig att jag kommer försova mig! (Y)

Var sjukt trött i morse när jag vakna och ville bara krypa ner under mitt varma täcke igen...men icke! Vill ha fredag nu, men kommer inte få sova ut ändå förns på söndag :/

Åh längtar tills efter skolan då jag ska till Anneli och fixa frippan ;) (Y)


Men vi höres under dagen kanskeeee ;)


  


XoXo Fröken Hessling

Av Marie Louise Hessling - 24 januari 2010 23:07

Tänkte skriva en liten lista som ska göras den här veckan med!

  

Måndag : Gå i skolan sen till Anneli och fixa håret ;)

Tisdag : Skolan- Stan med Amanda eller birsta ;D

Onsdag: Skolan - Vara med Sofie & Sola

Torsdag : Skola - Träna ( Förhoppningsvis) Kanske Sola

Fredag : Skola - Janssons Fest

Lördag : Fira Lillebror & Bästa vän Sofie- Bitline & kolla MCU & Krogen ;)<3

Söndag: Haha ja de blir väll sova hela dagen!


         

Halsbandet från bcn som jag fick av älskade Elin :)<3

På min 18 års dag!

Av Marie Louise Hessling - 24 januari 2010 21:32

Fredag : Vaknade upp med världens mensvärk :/ Alltid samma skit varje gång...blir bara värre för varje gång känns de som. Men jag och mamma ska köpa medicin åt de så hoppas de kommer bli bättre. Så jag gick bara ner tog ipren och gick och la mig igen. Vaknade sedan när mamma ringde mig vid 12 tiden. Gick upp då och försökte få i mig nått att äta. Satte mig och pluggade lite granna innan Soffe ringde och vi pratade skit ett tag ;) huhu

När björn kom hem så gav han mig ett brev och sa : Du vill nog inte ha de här ! haha

Jag : VA NEEEEJ! TELERÄKNINGEN ???

Björn : HAHAH ja!

Men de var inte så farligt som jag trodde, men visst jag kmr ha typ nada cash att leva på den här månaden men de var första och sista gången jag hade så där hög räkning iaf! hahah Men de var ju kvartalräkning så jag är faktiskt inte förvånad att den låg på mera ;)

Vid 4 tiden åkte vi och hämtade mamma och sen skjussade de mig till papi :)

Vi såg på film och myste hela kvällen jag och lillebror :) Men vi båda somnade typ strax efter vi slagit på filmen XD hahah båda var sjukt trötta! Så vi somnade runt halv 10 tiden, sen vaknade jag av att jag trodde jag höll på att ramla ur sängen XD de var läskigt, för jag hade typ svimmat i en trapp i drömmen och ramlat! 

Vaknade då runt 11 tiden och sen somnade jag inte förns 3 och vi skulle kliva upp vid 7 :/ Men var inte så trött när jag väl klivit upp men de kom sedan när vi kom bort på älvrinken!

Lördag : Jag, Anki ,Felicia och felix och Tom åkte till älvrinken vid 8 tiden, för Sally skulle ha sin match halv 9 så pappa & Sally åkte vid halv 8 tiden.

Jag fotade hela dagen och sålde lotter med Sally ett tag. Pappa stog vid grillen med Micke och dom gick verkligen åt, var verkligen populärt ;) haha

Anita & Leif kom till när Tom skulle ha sin match vid halv 1 tiden. Sally förlorade sin match med 12- 1 tror jag de blev :/ Men dom var jätte duktiga ändå, Sally var enda tjejen i laget med. Hon är stenhår hon ;) haha <3

De var jätte kul under hela dagen, blev lite kallt sen fram mot eftermiddagen men de var skönt väder hela förmiddagen iaf!

Vid 3 tiden åkte vi hem, åt sedan as god middag  vid halv 5 tiden och sen var alla jätte trötta så vi kollade på en massa film hela kvällen och bara tog de lungt :)

Klippte även håret på Sally, felicia och Anki, färgade även Ankis hår :) Blev kanon bra!

Somnade runt halv 12 tiden.

Söndag: Tom kom in och väckte mig vid 11 tiden, satte mig och åt frukost då medans Tom satt vid datorn. Plockade sedan undan allt i köket och slog på diskmaskinen. Pappa och resten av kottarna kom sedan hem vid halv 1 tiden och anki vid halv 2 tiden. Sen skulle Sally & Tom börja baka kladdkaka då jag hade gjort fint i köket, men dom lyckades faktiskt inte stöka ner så mkt ;) Tur de annars hade de blvit spö ;) huhuh <3

Mamma & Björn kom och hämtade mig vid 3 tiden!

Och nu sitter jag här och kollar på älskade Johan Falk filmerna ;)

Ska snart hoppa in i duschen och sen sova:)

  

                          Sally på denna bild :)<3




Vi hörs i morgon!

XoXo Fröken Hessling

  

Av Marie Louise Hessling - 21 januari 2010 23:59

Tänkte bara skriva en liten truddilutt innan jag packar väskan och gå och sover sen! Suttit och pluggat sen kl 7 ikv, och trodde de skulle ta kortare tid men de gjorde de inte, tog en väldans tid! Gått igenom säkert 1000 bilder från bcn-resan och gjort en powerpoint ikv som jag är sjukt nöjd över, men ska lägga in en massa fler bilder. Får se vad jansson tycker i morgon :) Men jag är jätte nöjd hittils iaf (Y)

Haft en mindre bra dag idag, huvudvärk + mensvärk = No good combination! hahah men mådde sämst när jag kom hem + att ja börjar känna av mina visdomständer lite granna :/ Huga...

Men nu ska jag iaf sova och kan göra de med ett gott samvete då jag fick till powerpointen så bra fast den inte är riktigt klar än ;)


  


Foto : Jag

XoXo Fröken Hessling 

Av Marie Louise Hessling - 21 januari 2010 09:09

Flög upp ur sängen då mamma ropade på mig att jag skulle vakna och när jag säger att jag flög upp ur sängen, då menar jag att jag hastigt satt mig upp, inte klev upp från sängen, var eeeeextra seg idag så de tog ett tag innan jag tog mig upp. Satt uppe till 12 nångång igår och skrev i bcn-bloggen...men nu har jag bara 3 inlägg kvar och de är dom kortaste som tur är, gjorde dom jobbigaste igår!

Är så jävla trött så jag skulle kunna stå och sova, jag sa ju att jag hade haft världens sämsta dag igår + att mina hörlurar gick sönder :'/ iaf ena luren, så då blev jag ännu mer förbannad! Fan vad man älskar sånna dagar då allt går "jätte bra" nooot! och allt går som de ska...hmm

Den här dagen känns som den kommer bli väldigt lång, åh jag vill bara hem och sova nu, har både ont i ögonen eller ja strax ovanför & resten av kroppen (Y) Greaaaat!


Måste ringa lillpyret sen idag när jag kommer hem, lovade henne att ringa idag!

Men jag åker iaf till pappa i morgon och kommer hem på söndag någon gång :)

Nä nu ska jag försöka göra klar de sista på WHO-redovisningen, har 1 fråga kvar som jag inte får till, är fett svår! Annars får Sebring hjälpa mig med de sen innan lektionen börjar!


Hade ju skrivit en liten truddilutt till min älskade vän Sofie här om dagen och kolla vad hon sen skrev tillbaka i sin blogg, åh blev värsta tårögd :')

Jag har världens bästa kompis <3


De är du & jag mot hela världen

<3


XoXo Fröken Hessling  

Av Marie Louise Hessling - 20 januari 2010 21:51

Känns som jag inte gjort annat än pluggat den här veckan och jag tycker de går så fruktansvärt långsamt oxå och de känns som vi aldrig blir klar med allt vi gör i skolan. För när vi väl är klar med något ja då när vi tror att aa men gud vad skönt med att vara klar nu nej men då slänger dom på oss ÄNNU MER!!!

Åh less man är nu! Menmen de är bara att bita ihop de sista 4 månaderna som är kvar av detta helvete!

Känns inte som de har varit mkt positivitet här på de senaste blogginläggen! Men de får ni stå ut med! Och som jag sagt förut, tkr ni inte om de så läs inte heller då!


Men iaf så fick jag sjukt mkt klart idag på skolan! Starkt där (Y) Men eftersom jag hade typ väääääääärldens sämsta dag så när jag är på dåligt humör eller trött så jobbar jag konstant ist och pratar inte med någon! Man kanske borde ha sånna fler dagar så skulle man få mer gjort i skolan ;) eller ? ;D

Slutade efter lunch och for sedan hem och la mig och sov ett tag, bättre att jag gick och la mig en att jag skulle ta ut min ilska på mamma som jag oftast brukar göra...så jag var glad då jag vakna för proppen min ringde och väckte mig :) Hade precis drumt om henne att jag försökt fått tag på henne i flera dagar men inte svarat, och sen fick jag ett samtal av henne att hon flyttat till Thailand utan mig :'/ De var hemskt...usha! Men vilken tur att de bara var en dröm då:O Annars hade jag varit tvungen att åkt dit och hämta henne ;)

Eftersom jag somnade till dom älskade Johan Falk filmerna så drömde jag att jag var med där oxå en sväng ;) Hahah tänkt att man kan hinna somna så djupt och drömma  något på sån kort tid! hehe


Sen så har jag varit awesome idag för jag har pluggat AS mkt, både gjort pp om WHO -   World Health Organization som jag skrivit om. Tke de var mycket intressant faktiskt (Y) Inte ofta de händer att vi gör något i skolan som jag faktiskt tycker är intressant! hahah + att jag håller på att skriva blogginlägg i vår "resedagbok" och ja lite allt möjligt ;D Ska vara klar med allt i morn, kmr väll få sitta uppe halva natten i morgon och göra klar de sista på Pa-redovisningen!


Oj vilket långt inlägg de blev nu! Men ska fortsätta skriva i den andra bloggen nu!

Jag vill sova nu men de har jag inte tid med. Måste skriva minst 2 inlägg iaf innan jag går och lägger mig så jag inte har så mkt kvar i morgon!


  

     


  

Sen har jag världens vackraste vovve :')

<3


XoXo Fröken Hessling


Av Marie Louise Hessling - 19 januari 2010 22:33

Omg! Trött som ett as är ja, och de känns som de enda jag gör är går i skolan-hem-äter-pluggar och så fortsätter de så dag in och dag ut.

Spelar ingen roll hur mycket man pluggar så är det alltid lika mycket kvar och dom slutar aldrig ge oss mer heller, nu när vi var hyffsat klar med religionen eller ja trodde iaf, då kommer dom mer ännu mer skit!

Åh less man är nu!

Suttit och pluggat hela kvällen nu, eller ja skrivit blogg. De som tar längst tid så vill ha klar de först innan jag börjar med Ppn. Skriver i 2 bloggar samtidigt, hahah brare!


Jag har kommit på att jag vill ha en Canon ;D Dom skolan har införskaffat nu är AWESOME ;) Och fick jätte fina bilder idag på bäbisarna mina :)<3

Och de är så mycket roligare när man kan kameran med :)


                 


Nu ska jag gå och sova! Fortsätter bloggandet i morgon, både här och i min & Janssons blogg om vår Bcn-resa!


XoXo Fröken Hessling

Ovido - Quiz & Flashcards