Mammasflicka

Alla inlägg under januari 2010

Av Marie Louise Hessling - 18 januari 2010 12:21

Vaknade i morse av att jag flög upp ur sängen när mamma ropade på mig att jag skulle vakna! Satt uppe & pluggade till 2 i natt och sen tog de typ 100 år innan jag verkligen kunde somna. Hörde till och med när Björn gick till jobbet i morse, vilket var runt 4 tiden tror ja?! Jaja men somnade iaf till slut, var sjukt trött när jag vakna och hade lite måndagsångest! haha

Men släpade mig i väg till skolan då vi skulle ha redovisning på religonen...HAHA aa men de gick ju så där ASbra! noooot! Fyfan, vi började lite bra och sen gick de bara utför, hahah vi blandade allt och de fanns ingen röd tråd nånstans i de vi berättade. Förutom de som var bra att vi hade bra flashfilm och affish + mitt radioklipp ( HAHA PINSAMT) hahah de vare ;D

Men sen så blev vi äntligen klar och vilken ångest vi hade när vi var klar, vi ville bara göra om de, menmen så kan de gå.

Vi hoppas på ett bra betyg på de andra iaf!

Blir hem och sova lite sen innan man fortsätter med det evigt pluggandet! Så jävla trött så jag skulle kunna stå och sova (Y) Brare!


Förövrigt har jag världens bästa kompis i hela jävla världen!

Hon är som ingen annan, hon är såklart BÄST!

Finns alltid där, förstår mig fast jag inte behöver säga så mkt för att hon ska förstår hur jag mår. Tänker som mig, vi tycker typ samma sak om allt och de finns ingen annan som hon :) Jag skulle inte klara mig utan henne, hon är min Soulmate for life!

De är du & jag mot hela världen :)

   

Jag älskar dig Sofie Törnberg <3

Av Marie Louise Hessling - 15 januari 2010 10:24

Kom till skolan vid cirka halv 10 och nu sitter man med religonen och ska göra klart de sista med flickorna mina ;D Min frukost bestog av 2 glas vatten och alvedon, bra frukost de (Y)Ja ni som känner mig vet ju hur duktig jag är på att äta frukost ;) huhuh noooot ;D Sen kom jansson och sa att de var pannkaka till lunch idag!!!!! åååh gud! kan dom sluta med pannkaka, de borde inte ens severas! USHA!!! Asså så jävla äckligt! Förstår inte att man kan äta de ens, bra att Enberg håller med mig iaf ;) Vi tkr inte dom borde servera varken pannkaka eller gröt på skolan! 
Jag som är så hungrig :/ Hoppas dom har något annat på skolan med, annars får jag väll gå och köpa mig en yoghurt eller nått så jag klarar mig tills jag kommer hem! 
 
De där ser väldigt gott ut just nu! Och sjukt törstig är jag oxå, men de är jag hela tiden! Men nu ska jag fortsätta med vårt manus som vi ska ha med på religionen!
  
 
Förresten så fyllde Mozart 4 år igår :) Lillbäbis börjar bli gammal ;)<3
 
Nu ska jag smsa min älskade kusin!
Åh vill bara hem och sova nu! fick sova typ 1 timme i natt, försökte sova i typ 5 timmar, låg och vände och vred på mig hela tiden och kunde inte somna. 
Jag ligger och tänker på allt & inget och går igenom allt möjligt!
Blir svårt att sova då!
 
Vi hörs senare!
XoXo  

Av Marie Louise Hessling - 15 januari 2010 00:15

Kom ni håg att jag skrev att jag sökt in till frisörskolan i sthlm Pivot Point som den så fint heter :) Men iaf så ringde dom ikv och frågade om jag var intresserad att komma på en interjuv i sthlm och de är jag ju självklart! Blev as glad, han berättade att lite priser m.m och frågade om jag hade någon som bodde i sthlm och de har jag ju ;D The Nylanders family ;) huhu men de är rätt dyrt att gå där, så vi ska kolla upp priser, lägenhet och allt de där :) Vore så jävla grymt om jag fick komma in där och få utbilda mig och sen jobba med de jag älskar.

Men de var någon Maria som skulle höra av sig om några veckor och kolla när jag kunde komma på en interjuv, men förhoppningsvis blir de på sportlovet :)

Men skulle jag inte komma in där så finns de ju alltid fler skolor och möjligheter :) Men håller tummarna iaf ;)


I morgon blir de skola, jag, björkan & fia ska göra klar religionen i morgon, är ju redovisning av de på måndag :) och sen blir de till att plugga hela helgen och göra klart allt med Pa-redovisningen, men har tills på fredag på mig så de ska nog gå bra :) Får se om jag kanske lyckas få hit min älskade kusin kanske ;)


Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp i morgon!

Ska försöka uppdatera varje dag, så mkt som jag hinner!


  


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 13 januari 2010 15:19

Kuuul, hade skrivit värsta långa inlägget och så hänger sig allt och försvinner! Älskar denna dator mkt ja! noooot!

Men iaf så ligger jag fortfarande hemma och är sjuk, så less på att vara sjuk nu så ni skulle bara ana....finns ju ingenting att göra förutom att se på film och sitta framför datorn. De enda som är bra att jag missar inte så mkt i skolan utan både jag,fia och björkan kan jobba hemifrån då både jag och fia är sjuk :/ Så de är ju bra iaf! Har nördat Oc hela tiden då jag varit hemma och har nu sett båda säsongerna, åh gud vad jag grina dom 2 sista avsnitten, fett sorligt var de :'/ Men sååååååååååå braaaaaaaaaaa ;D<3 Löööööööve oc, är helt fast i de nu och de är fett beroendeframkallande XD hahah

Har suttit och sökt utbildningar nu ang frisörlinjen....vilket de är det jag vill hålla på med, men lixom jag vill samtidigt hålla på med inredningsdesign med. Men jag måste ju bestämma mig för en sak, kan ju inte direkt hålla på med båda sakerna samtidigt. Men hittade iaf en hemsida http://www.svenskafrisorskolan.se/ och de lät väldigt lockande ;D Då utbildningen finns i Trollhättan, Örnsköldsvik, stockholm, Göteborg och Malmö :)

Men jag ska kolla igenom de där riktigt med mamma sen och få se vad hon tkr :)


Men nu ska jag plugga lite tror ja & ta en Alvedon :)

På återsende!


  


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 10 januari 2010 22:20

Ursäkta för dålig uppdatering, men har inte haft något att skriva om! Men började iaf skolan i torsdag, de ända som var kul med de är att man fick träffa alla igen men inte att vara tillbaka till skolan....åh less man är nu! Men de är bara att kämpa in i de sista, är ju bara 5 månader drygt till STUDENTEN :D helt sjukt att vi snart är där ;) Längtar tills vi får mössorna och de är mösspåtagning ;D helt sick!

Men på tal om sick...ja då är man sjuk igen då, eller ja de har jag varit nu sen i okt...så nu i helgen har jag mått ännu sämre, ont i öronen, halsen och ständigt förkyld så blir hemma från skolan i morgon och så ska jag ringa till vårdcentralen så jag få komma dit. De spelar ingen roll om jag måste ta 100 prover så vill jag veta vad som är fel, jag kan inte vara sjuk hela tiden. Orkar ju inte med nånting, och kan inte börja träna förns jag blir frisk helt heller...Börjar med Gi i morgon iaf, längtat efter de ;D Så de blir bara till att hålla sig till de nu!

Men nu ska jag skriva mejl till Anna och sen ska jag slå på en film och sova eller om de blir OC, de är fett spännande nu när jag har börjat med andra säsongen ;)


  


XoXo

Av Marie Louise Hessling - 8 januari 2010 08:58

Friendship isn't about who you have known the longest. 
...but who came and never left your side.

Kommer aldrig lämna din sida bästa vän

Vi har gått igenom mycket nu tillsammans

Vänner i 10 år :)<3

 

Jag älskar dig bästa vän <3


Av Marie Louise Hessling - 7 januari 2010 23:07



      Vi började prata om boken ett öga rött och då såg vårt samtal ut så här XD 

Jag har faktiskt läst böcker.....på högstadiet jansson ;) 

Av Marie Louise Hessling - 7 januari 2010 20:21

Kom hem från stan för cirka 2 timme sen typ. Var på skolan till halv 3 innan jag och björkan & Jansson sprang i väg en sväng på stan. Fy fan va de är kallt ute!!!

Ush, nu vill jag inte ha mer snö och kallt! Nu vill jag ha sommar & Sol ;D Hur härligt vore inte de nu, och bara sitta och glassa i solen och känna den otroliga värmen ;) Björkan hittade iaf väldigt mkt, inte vanligt de men ibland händer de ;)

Efter lite shoppande bestämde jag och björkis att de var längesen vi var ute och åt tsm så vi gick på Dragon House och åt buffe ;) åååh gud vad gott de var men dock inte sushin, den höll på att komma upp igen! Fyfan va äcklig den var!!!

Efter en timmes ätande och en massa prat så begav vi oss hem :) Trodde jag skulle frysa ihjäl när jag var på väg hem.

Satte mig vi datorn när jag kom hem, kollade mejlen, bloggen och slog på ett avsnitt med OC , snart klar med första säsongen ;) Men just nu sitter jag och kollar på Victoria's Secret Fashion Show 2009, missade de i onsdags eller om de kanske var onsdagen före de...hmm ja men ser iaf på de nu och gud så vackra dom är :') Vill beställa underkläder där i från men är inte de billigaste men vore kul om man kunde kosta på sig de nångång :)


Älskat :')<3


  

Robert Buckley ;)

Så J*vla snyyyyyygggg ;D

Eller vad säger ni ?


XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards